Vickulas Likör

likor

KORAD TJH(FM)
Vickulas Likör

– Född 2006-06-24
– Hd grad A, Artros ua
– Genomfört MH (skott 1)
– KORAD, 497p
– Tjänstehund bevakning
– 1, HP JUNKL

Matte Åsas beskrivning av Likör:

Vickulas Likör, en kunglig odåga med fart, mera fart och massa livsglädje!
Likör är alltid positivt inställd till allt arbete. Han är balanserad, framåt och har en tydlig på och av knapp. Han är trygg i sig själv och älskar att lösa klurigheter. Fungerar bra tillsammans med andra hundar oavsett kön.

I bevakningen är Likör väldigt pålitlig, och uppmärksam. Likör är kontrakterad vid Lapplandsjägargruppen där han tar sin uppgift på största allvar. På övningar har han väldigt lätt att växla mellan fokuserad tjänstehund till social familjehund som älskar allt och alla när han inte tjänstgör. I basen sover Likör.

Han belönas med alla former av kamp- och jaktlekar särskilt uppskattat är stora föremål som bitstock, ryggsäck eller skyddsärm. Dessutom har Likör en klassisk hungrig kelpiemage och skulle med all säkerhet byta matte mot en köttbulle.
Till vardags är Likör en social och tillgänglig kille som älskar närhet dvs ligger mer än gärna på matte eller husse i TV-soffan eller hoppar upp i besökandes famn. Har även uppvisat stor skicklighet att förskansa sig olovlig mat. Hans fantasi och uppfinningsrikedom känner inga gränser. Hans senaste erövring i köket var familjens julskinka på 3 kg.

Vi prioriterar bevakningen och det har inte funnits tid till bruksprov men planen är dock att tävla lägrespår.

Likör är pappa till S-kullen.
Likör står till förfogande för lämpliga tikar.

likor2

Likors

likor3