Kelpievalpar

Kelpievalpar födda 2015-10-18!
Leveransklara 2015-12-13
P g a egen sjukdom så har jag inte prioriterat hemsida och mail. Om du sökt med kontakt med mig tidigare och inte fått svar, vänligen hör av dig igen.
M v h Anna

Grejaskogens Yippi, hane, bokad
Yippi

Grejaskogens Yocke, hane, till salu
Yocke

Grejaskogens Yoppe, hane, prel bokad
Yoppe

Grejaskogens Yhertta, tik, bokad
Yhertta

Grejaskogens Yoyo, tik, prel bokad
Yoyo

Det här en härlig hög med krut! Det märks att vi har både Ia och Turbo i stamtavlan! Mycket trevlig jakt med pil mot manisk på några håll, fint gripande och kamp.
Vi upplever valparna lite åt det mjukare hållet om man jämför med pappa Tok, så antagligen blir de föriga och roliga att hålla på med.
Har du erfarenhet av arbetande hundar t ex brukshundar, tjänstehundar och/eller kelpie sedan tidigare så har du här goda förutsättningar att få en fantastisk tränings- och tävlingskompis.

e. KORAD TJH(PTRH) Grejaskogens Tok
Hd grad A, Ed 0/0, Patella ua, Ögon ua
MH, KORAD 443 p
Tjänstehund patrullhund Hemvärnet
Godkänd lägre klass Patrull
Godkänt anlagsprov Viltspår
1:a pris lydnadsklass 1

Tok är en social och stabil kille med alla tassarna på jorden. Han älskar belöningar i form av jakt och kamplekar och men har framförallt en utpräglad bolltokighet och kan leka ”sprättlekar” i timmar.
Han har en fin fokus i arbete och tar fullt ansvar i självständigt arbete. Han är aningen hårdare än genomsnittskelpien och det märks framförallt att han kan behöva en extra repetition innan saker sitter, men och andra sidan sitter det sedan bra.
Tok är väldigt omtyckt här hemma och har med mycket liten träning skaffat sig en bred repetoar i sitt CV.

Tok150816

u. Grejaskogens Utopia, ”RepoHd grad A, Ed 0-0, Patella ua, Rygg ua, Ögon ua
Genomfört MH (skott 1)
Godkänt MT +170p (Finland)
Tävlar lydnadsklass Elit
Exellent, CK, R-Cert utst.
Kvalat in till FKK Norra Österbottens Lydnadsring för unghundar

Så här beskriver Minna (Repos ägare) henne:
”Repo är en härlig arbetshund! Hon har bra koncentrationsförmåga när hon jobbar, hon är intelligent och lär sig lätt nya saker, hon är alltid glad och arbetsvillig och hon skulle orka träna hur mycket som helst. Repo kan också koppla av när hon inte arbetar. Hon älskar leksaker och att kampa med matte, men hon gillar också godisar. Repo är social med andra hundar och människor. Hon tävlar i lydnadsklass Elit och tränar också spår, men nu koncentrerar vi oss på lydnad.”

Repo är en tik med mycket fart i allt hon gör, häftig attityd i arbete och väldigt lik sin mamma Ia.
Repo har så här långt varit en fantastisk mamma till valparna. Hon leker, fostrar och härjar med sina valpar så mycket hon kan.

repo4
Foto: Minna Mäki-Asiala

repo3

repo1

repo2