Hilde och Ayzo Nordiska Mästare!

Grattis Hilde och Grejaskogens Ayzo till vinsten i spåret på Nordiska Mästerskapen!
Ayzo2013
Lånar bilden från Norsk Brukshundsports Forbund, så länge ingen klagar!

Vilket fantastiska ekipage de är Hilde och Ayzo! Spänningen har varit helt olidlig och samtidigt som jag gjort annat hemma idag så har jag med jämna mellanrum tittat in på hemsidan för att se om det kommit nya resultat..
Ayzo var enda hunden som hade fullt på spåret båda dagarna vad jag kan se!
Jag är helt darrig av anspänningen och glädjen över att få följa dem, även om de är på avstånd! Jag hoppas verkligen att de kvalar till Norska Mästerskapen nästa år igen för då ska jag (och några till) stå på sidan av och heja PÅ PLATS!!
Grymt!

Ska inte förringa andra fina framgångar idag. Två hundar ut galna V/W-kullen har varit i farten.
Linnéa har skaffat ny titel på Värsting som numera heter TJH(PTRH) Grejaskogens Värsting!
Och Jutta och Grejaskogens Wild Trixie är uppflyttade till högre klass spår!
Mycket bra jobbat med tanke på att hundarna är 21 månader gamla!
Konstaterar än en gång att jag och Vittran ligger efter. ;)
Underbara valpköpare!