Liten blir stor

vittra132

Tiden går fort när man har roligt! Lilla Vildvittra är 18 månader och börjar bli vuxen på alla sätt och vis. Hon har hela tiden varit så lik sin mamma Ia. Omogen, galen och mer vild än tam. Nu ser jag förändringar från dag till dag och om detta håller i sig så kommer hon vara lika trevlig som sin mamma vid 3 års ålder! :)
Lite smolk i bägaren har vi. Det trasiga sesambenet i höger framtass fortsätter att strula.
I veckan sågs lösa benbitar på röntgen. Ledbanden har fått sig en smäll och hon ska nu ha tejpade tår och behandlas med laser. Hon har en del muskulära avlastningsbekymmer av detta och de får vi jobba med ett tag framöver.
Arbetsmässigt då? Jo, för tusan..
Lydnaden är helt lagd på hyllan under behandlingen, men spårar gör hon riktigt trevligt, distinkt (och med lite för hög fart än så länge). Hon kan växla bra i intensitet och gillar preparatsök! Riktigt bra näsa, gäller bara att styra kapaciteten från benen och uppåt!

Målet för lilla prinsessan är ju uppflyttat ur appellen, ett mål som för tillfället är långt borta. Men får vi bara fritt fram i träningen så tror jag vi löser det rätt snabbt!
Vad ska det bli av dig när du blir stor härliga Vittra-fnittra?